Δείτε πώς μπορείτε να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες


Έχω κατσαρίδες στο σπίτι. Πως θα τις διώξω
Πώς να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες !!!
Μία κατσαρίδα αρκεί για μας τρομοκρατήσει.

Περιγραφή

Το MaxForce χρησιμοποείται  για την καταπολέμηση κατσαρίδων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, όπως σε εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γραφεία, ορόφους παραγωγής τροφίμων, εστιατόρια, ξενοδοχεία, αεροπλάνα, τρένα, περιοχές ηλεκτρικών συσκευών και υπολογιστές.

Βιοκτόνο, Παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας για τον έλεγχο των κατσαρίδων.
Έτοιμο προς χρήση δόλωμα υπό μορφή ζελέ για τον έλεγχο των κατσαρίδων από παγγελματίες χρήστες. Μόνον για χρήση σε κλειστούς χώρους.

Τρόπος Εφαρμογής

Τοποθέτηση σταγόνων σε επιλεγμένα σημεία. Μέγεθος σταγόνας 5mm -0,1 gr

Επιπλέον στοιχεία:

Πεδίο εφαρμογής: Οικιακοί και επαγγελματικοί χώροι όπως εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, αεροπλάνα, τρένα, όροφοι τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία, περιοχές ηλεκτρικών συσκευών και υπολογιστών.
[post_ad]Δόσεις εφαρμογής: 1. Γερμανική κατσαρίδα (Blattella germanica) και Ανατολική κατσαρίδα (Blatta orientalis) οι οποίες είναι μικρού τελικού μεγέθους 1 σταγόνα ζελέ ανά θέση δολώσεως. 1-2 θέσεις δολώσεως ανά τ.μ. επιφάνειας ή ανά μέτρο ευθείας γραμμής.

Σε περίπτωση έντονης μολύνσεως να αυξηθούν οι θέσεις δολώσεως ανάλογα. 2. Αμερικάνικη κατσαρίδα (Periplaneta americana) η οποία είναι μεγάλου τελικού μεγέθους. 2 σταγόνες ζελέ ανά θέση δολώσεως. 1-2 θέσεις δολώσεως ανά τ.μ. επιφάνειας ή ανά μέτρο ευθείας γραμμής. Σε περίπτωση έντονης μολύνσεως να αυξηθούν οι θέσεις δολώσεως ανάλογα.


Προσοχή!
Η χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας. Τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες, επί της ετικέτας, οδηγίες χρήσεως.

Χαρακτηριστικά

Τίτλος Περιγραφή 

Συσκευασία - Μέγεθος

1) Πλαστικά φυσίγγια (dispenser) με περιεχόμενο 20 γρ , σκευάσματος με τυπωμένα τα στοιχεία του σκευάσματος και τις προφυλάξεις και συσκευασμένα σε κουτί με τυπωμένη την πλήρη ετικέτα και

2) πλαστική σύριγγα με περιεχόμενο 20 κ.εκ σκευάσματος με τυπωμένα τα στοιχεία του σκευάσματος και τις προφυλάξεις και συσκευασμένη σε κουτί με τυπωμένη την πλήρη ετικέτα. Η φαρμογή των φυσιγγίων (1) γίνεται με ειδικό πιστόλι.

Υλικό συσκευασίας 

α) Πλαστικό φυσίγγιο (dispenser) και πλαστική σύριγγα από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο (HDPE).

Μορφή Eτοιμόχρηστο δόλωμα υπό μορφή gel (Gel bait)
Εγγυημένη σύνθεση Imidacloprid 2,15 % β/β
Βοηθητικές ουσίες 97,76 % β/β

Χρονική σταθερότητα του σκευάσματος Στην αρχική κλειστή του συσκευασία και σε συνήθεις θερμοκρασίες και συνθήκες
υγρασίας μένει σταθερό για πέντε (5) χρόνια.

Δείτε πώς μπορείτε να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες Reviewed by Live Tv on Μαΐου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από kevinruss. Από το Blogger.